وبلاگ :
شايد سخن حق
يادداشت :
ليبراليزم ِ كافي شاپ
نظرات :
0
خصوصي ،
3
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
اگر کسي شريک نشد انا شريک
وام متناسب با طرح، سقف آن متفاوت است ولي حداکثر 150ميليون تومان در اقساط 7 ساله خواهد بود ميزان وام در سال 1401 صد و پنجاه ميليون تومان با اقساط هفت ساله بوده است. https://eitaa.com/s/ot_news/665 +++++++++++++ http://press.ismc.ir/user/news/866 اعطاي تسهيلات اشتغالزايي در عرصه کارويژههاي روحانيت 1403-08-19 اعطاي تسهيلات اشتغالزايي در عرصه کارويژههاي روحانيت؛ مديريت دانشآموختگان معاونت امور طلاب جهت حمايت از طلاب و دانشآموختگان و تشکلهاي حوزوي ، فراخوان ثبت نام طرحهاي اشتغالزائي برگزار ميکند. ?? اين فراخوان پذيراي طرحهاي دانشآموختگان مرکز مديريت حوزههاي علميه # برادران قم است. ?? متقاضيان تسهيلات اشتغالزائي بايد در دهکهاي اول تا پنجم درآمدي باشند. ?? طرح بايد در راستاي عرصهها و کارويژههاي روحانيت باشد. فهرست کارويژه هاي مورد نظردر صفحه اول فرم ثبت نام آورده شده است.
http://reg.ismc.ir/rules/533 ++++++++++ براي تاسيس کافي شاپ متناسب با شوون طلاب و خانواده هايشان وقت مناسبي احتمالا باشد. قاعدتا بسياري از طرح ها بايد گروهي باشد. اگر کسي شريک نشد. «انا شريک»
قصد ثبت اين ايده را داشتم ولي فکر کنم براي هر فرد سيستم اجازه ثبت يک ايده را مي دهد
پاسخ
إنشاءالله موفق باشيد. در پناه خدا.
+
رضا اميرخاني
بسياري از نويسندهگانِ مشهور کافهنشين بودهاند...همينگوي، از ميز و پذيراييِ کافهي پاريسي در ساعاتِ خلوت، مثلِ ساعاتِ صبح، به عنوانِ محل کار استفاده ميکرده است. خودش ميگويد صبحها نصفِ قيمت بودند کافهها و ليواني شيرِ گرم، نه براي رفعِ عطش که براي سدِ جوع، هم ناهار را به تعويق ميانداخت و هم بهانهاي بود براي زياد ماندن و زياد نوشتن... من يکي دو تا کافهي تهرانيِ مناسب براي نوشتن –خاصه پيش از ظهر- ميشناسم
رضا اميرخاني
http://ermia.ir/contents.aspx?id=586
پاسخ
سپاس. :)
+
پيتزاخوري
پس الان ايده تأسيس کافي شاپ اسلامي را براي گذاشتن تخت چوبي و دادن چايي در مغازه کبابي خيابان صفاييه به کسي پيشنهاد نخواهيد کرد؟ (که در کامنت هاي مطلب قبلي تشريح کرده بوديد)
اين
««خروج از جامعه قبيلهاي و ورود به جهان بينالملل.
جايي که معمولاً نام تو را نميدانند ولي به کلام تو گوش فرا ميدهند!»»
چيزهاي خيلي خيلي بدي هستند؟ يا فقط کمي بد هستند؟
اصولاً اگر تعريف کافي شاپ در ايران را اينگونه بگيريم (جايي که صندلي را به مدت حدود 45 دقيقه در اختيار داريد) اين تعريف شامل پيتزاخوري ها هم مي شود و مدت حدود 45 دقيقه را در آن هستيد دليل اينکه پيتزاخوري خوب و کافي شاپ بد هست چي است؟
http://yon.ir/DYJ3f
پاسخ
هاهاهاها... خير، بنده سر ايده خودم هستم و آن را همچنان پيشنهاد ميدهم. و اگر روزي كاري براي انجام نداشته باشم، سرمايهگذاري پيدا كرده و خودم راه انداخته و پاي سماور آن ميايستم. :) حقيقتاً بنده معتقد نيستم كه امروز در كشور ما كافيشاپها چنين كاركردي دارند. چون واقعاً ندارند. (چه بد! كاش جايي عمومي براي تفكّر و تبادل نظر پيدا ميكرديم!) ولي خب، در گذشته بود. جايي كه مثلاً جلال آل احمد، نيمايوشيج و شهريار و خيليهاي ديگر كه دغدغه جامعه را داشتند، (فارغ از اينكه در عمل چه كردند) در كافهها بود ديگر. وقتي معرفي آن كتاب را خواندم، توجهم به اين نكته جلب شد كه يك تفكر جديد براي اينكه بخواهد خود را ترويج كند، نهادي مخصوص به خود تأسيس مينمايد. اين نكته سبب شد تا اين پست را بگذارم. شايد ما هم اگر بخواهيم تفكر اسلام انقلابي را در جهان و حتي چه بسا كشور خودمان و يا حتي در همين حوزه علميه ترويج كنيم، لازم باشد يك نهادي ويژه براي اين كار طراحي نماييم! از اين جهت عرض كردم. و گرنه كه در آن پست قبل نوشته بودم كاركرد كافهها در ايران حقيقتاً چيست! موفق باشيد و پايدار و سپاسگزارم نظر خود را بيان ميفرماييد. خيلي خوشحال ميشوم. ياعلي.