• وبلاگ : شايد سخن حق
  • يادداشت : فرآيند دادرسي تمكين
  • نظرات : 26 خصوصي ، 120 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2   3   4   5    >>    >
     
    + ليلا 
    سلام من توسط همسروپدرومادرشوهرم به مدت يک هفته است که ازخانه بيرون شده ودرخانه پدرم بلاتکليف هستم ضمنابچه ام راهم ازمن گرفتن لطفا راهنمايي بفرمائيد
    پاسخ

    سلام. يك راه صحيح وجود دارد و يك راه سريع. راه سريع اين است كه فوراً مراجعه كنيد دادگاه، يك «اظهارنامه» ارسال كنيد براي شوهر، يا «دادخواست» بدهيد. اول براي نفقه، دوم براي حضانت فرزند. خب اين مسير خيلي سريع شما را به فرزند و بازگشت به خانه شوهر شايد برساند، ولي زندگي‌تان را به ناكجاآباد مي‌:كشد و بدانيد كه ته آن معمولاً طلاق است. اگر براي زندگي تنها همراه با فرزندتان يا بدون او آمادگي داريد اين مسير را برويد. اما راه صحيح اين است كه به يكي از بزرگان خانواده خود مراجعه كنيد، فردي كه ترجيحاً سن بالا داشته باشد و چهره مقبولي در نزد خانواده شوهر محسوب گردد. كل اشتباهات خود و همسرتان را صادقانه براي او بگوييد و او را بفرستيد تا با شوهر و خانواده او صحبت نمايند. اگر معلوم نيست چرا با شما اين كار را كرده‌اند، در اين صورت معلوم خواهد شد. و اگر معلوم هست، راهي براي حل مشكل پيدا خواهد شد. آن‌ها در هر صورت با شرايطي بازگشت شما را خواهند پذيرفت. واسطه‌گري يك فرد مقبول مي‌تواند بهترين راه باشد. در مراحل بعدي، اگر حل نشد، مي‌توانيد به مشاوره خانواده مراجعه كنيد. مشاور مي‌تواند ريشه معضل و مشكل را پيدا كرده و راه حل پيشنهاد نمايد. اين مسير شما را به زندگي بهتر هدايت مي‌كند. موفق باشيد.
    + Hossian 
    سلام ببخشيد شوهريک خانومي کتکش زده وازخونه بيرونش کرده وشکايت شده ازش ولي شوهرش تمکين نامه زده که خوده خانوم ازخونه رفته وبدرفتاري کرده،بعد گفتن که شکايت بنويس که جلويه تمکين نامه روباز کنن،لطفاراهنمايي کنين
    پاسخ

    الزام به تمكيني كه دادگاه حكم مي‌دهد، الزام واقعي نيست. يعني شوهر نمي‌تواند زن را به زور به خانه خود ببرد. بلكه تنها ثمره حقوقي دارد، يعني امكان اين‌كه زن تفاضاي نفقه از شوهر بكند را سلب مي‌نمايد. هيچ قانوني در دادگاه‌هاي ما وجود ندارد كه زن را مجبور نمايد به خانه شوهر بازگردد. بنابراين، اين زن نبايد نگران آسيب ديدن از ناحيه شوهر باشد و نيازي هم ندارد كه جلوي الزام به تمكين را بگيرد. اگر هم ادامه زندگي با شوهر را خطرناك مي‌داند، مي‌تواند دادخواست طلاق خلع بدهد و با بخشيدن مهريه طلاق بگيرد. اما اگر مي‌خواهد هم مهريه را بگيرد و هم طلاق را، بايد از پزشكي قانوني گواهي بگيرد كه مورد ضرب و شتم از ناحيه شوهر واقع شده است.
    + سحر 
    باسلام من شکايت نفقه کرده ام که شوهرم دادخواست اعسار کرده بودند که من توان پرداخت ندارم و نميتونم پيش قسط پرداخت کنم و اينکه هر چهار ماه يک عدد سکه ميتونم پرداخت کنم که با تحقيقاتي که دادگاه کرده حدود 300ميليون تومان گردش مالي حسابهاي ايشان ثابت شد آيا ايشان ميتونند به گردش مالي حسابهايشان اعتراض دهند؟
    پاسخ

    اطلاعي در اين باره ندارم. با يك وكيل مشورت نماييد.
    + عليرضا 
    با سلام
    من در جلسه دادگاه تمکين شرکت کرده و توضيحات خود را ارائه دادم و خانم آمد با دروغ و ادعاي نداشتن تامين جاني . بسيار روان پريش هستند ايشان اما در دادگاه به من نسبت رواني بودن دادند . مدارکي ارائه دادند که قاضي نپذيرفت و بعد هم گفتند که من قصد زندگي دارم . با توجه به عدم تعادل رواني زوجه خانواده بنده نگران خودزني يا اينکه کاري دست من بدهد هستند .
    قضيه اين است : خانم با وجهه مذهبي کلاهبرداري ميکند . ازدواج قبلي ايشان را من نميدانستم و فقط گفتند سه ماه عقد بودند.من شوهر قبلي را پيدا کردم و فهميدم 4 سال در عقد ايشان بوده و از ايشان مهريه ميگيرند.يک روحاني که فاميل خانم بود آمدند و با ترساندن ما جهيزيه را بدون حکم قاضي بردند . از طرفي از ما برگه اي گرفتند براي طلاق توافقي صرفا جهت ترساندن خانم و بازگشت به زندگي. اما امضا نکردند و کپي آنرا خانم در دادگاه تمکين ارائه داد .خانم در دادگاه گفت ميخواهم زندگي کنم . اما وکيل ايشان از طريق واسطه گفتند که 40 ميليون نقد ميخواهند براي طلاق توافقي و قصد زندگي ندارند .من حتي يک ميليون هم ندارم . پدرم 40 ميليون منزل رهني اجاره کرده و آنها اين پول را ميخواهند . بنده را محکوم به پرداخت مهريه کردند و قصد تقاضاي تقسيط دارم . در دادگاه خانم عنوان کرده سه سال است نفقه نميگيرد . و فهميدم شکايت نفقه هم خواهند کرد .
    من هيچ مالي ندارم . به زور و با قرض لوازم منزل را تهيه کردم براي تمکين خانم . ايشان تعادل رواني ندارند و خانواده شوهر قبلي هم همين مطلب را عنوان کرده اند که از شوهر قبلي مهريه ميگيرد و عينا همين برنامه را پياده کرده بود .خيلي قانوني ما را فريب دادند . الان من ماندم و شکايت مهريه . خانم در حياط دادگاه مرتبا توهين و حرفهاي ضد و نقيض و فحاشي کرد و اينکه طلاقم را ميگيرم .هزينه پرداخت وکيل را هم ندارم.به عنوان مشاوره به يکي از دوستان وکيل ، تقاضاي نوشتن لايحه و ... دادم . اين خانم براي اينکه ناشزه نشود ميخواهد برگردد . واقعا از اين همه تضاد در عجبم . از طرفي در دادگاه گفتند تامين جاني ندارند و از طرفي گفتند که ميخواهم زندگي کنم که ناشزه نشوند . کار خودشان را بلدند و من مانده ام با اين خانواده مذهبي و شياد که به نام دين از مردم کلاهبرداري ميکنند .
    پاسخ

    متأسفانه از اين دست آدم‌هاي شيّاد پيدا مي‌شوند. براي مسأله‌اي به زندان اوين مراجعه كرده بودم، سال‌ها پيش، چقدر مردهايي ديدم كه به خاطر مهريه در زندان بودند. بعضي‌شان قصه‌هايي تعريف مي‌كردند كه نشان از حقّه‌بازي‌هايي چون آن‌چه فرموديد داشت. در اينترنت جستجو بفرماييد «مشاوره حقوقي رايگان»، شركت‌هايي مانند http://sedayevakil.com پيدا مي‌شوند كه تا قسمت‌هايي از مشاوره اوليه را رايگان انجام مي‌دهند. ضمن اين‌كه قطعاً بدون وكيل به زحمت خواهيد افتاد. دادگاه بدون وكيل سراسر دردسر و گرفتاري‌ست. تجربه كرده‌ام كه مي‌"گويم. همه اتهامات اين خانم قابل دفاع از جانب شماست، به شرطي كه به قوانين حقوقي آشنا باشيد و مانند يك وكيل بتوانيد به راحتي به پرونده دادگاه دسترسي پيدا كنيد. كه البته نمي‌توانيد. پس وكيل تنها راه مطمئن براي حل مشكل است. توكل به خدا.
    + شادي 
    سلام.
    من در مورد همين عدم تمکين شوهرم لايحه رو تقديم دادگاه کردم ولي آقاي قاضي گفتن شوهرتون بايد اقدام کنن از طريق اجراي احکام شما نميتوانيد درخواست احراي احکام کنيد.
    يعني امکان داره قاضي طرف شوهرم باشه؟
    پاسخ

    شايد منظور قاضي اين بوده است كه زوج هنوز براي اجراي حكم اقدام نكرده‌اند. روال قانوني اين طور است كه ايشان بايد حكم اجرايي بگيرند و بروند كلانتري. شايد منظورشان اين بوده كه تا دستور اجرايي صادر نشده، معنا ندارد كه شما مخالفت كنيد و شرط نماييد. باز هم بهتر است به وكيل مراجعه كنيد. وكيل و قاضي زبان هم را بهتر مي‌فهمند.
    + شادي 
    شوهرم براي عدم تمکين از من شکايت کردن و منم در دادگاه گفتم که برميگردم منزل مشترک ولي شوهرم منزل استيجاري را تحويل دادن و من در خانه پدريم هستم چگونه ميتوانم شوهرم را تحت فشار قرار دهم تا خانه اي جديد اجازه کرده و اقدام به بازگشت من کند؟
    پاسخ

    اگر دادخواست داده‌اند، يك لايحه بنويسيد، يعني يك صفحه كاغذ A4 سفيد برداريد و بنويسيد كه در صورت آماده بودن يك منزل مناسب، همراه با اثاثيه حاضر به تمكين مي‌باشم. اين را به همان شعبه دادگاه كه دادخواست الزام به تمكين به آن رفته است بدهيد تا در پرونده ثبت گردد. آن‌گاه دادگاه يك كارشناس اعزام مي‌:كند به محل زندگي زوج، اگر آن را مناسب تشخيص نداد، الزام به تمكين باطل مي‌شود.
    + سعيد 
    سلام مراحل طلاق توافقي چگونه استس
    پاسخ

    سلام. من آن چه را كه تجربه كرده بودم در اين نمودار توصيف كردم. تجربه‌اي درباره طلاق توافقي ندارم.
    + علي 
    هزينه ثبت طلاق توافقي در محضر چه ميزان مي باشد
    پاسخ

    نمي‌دانم. بايد بپرسيد. پيوسته تغيير مي‌كند و تعرفه‌هاي جديد مي‌آيد!
    + سودا 
    در طلاق بائن در صورت نبود شاهد از طرف زن براي اجراي صيغه طلاق مي توان شاهدان شوهر براي خانم شاهد باشند و نيز آيا سن و زن يا آقا بودن در شاهد شدن مهم است يا نه؟
    پاسخ

    كلا شاهد ربطي به آقا يا خانم ندارد. همين كه شاهد موجود باشد كافيست؛ چه آقا بياورد و چه خانم. شهود در طلاق بايد دو نفر مرد عادل باشند.
    + سودا 

    سلام خانمي هستم که 2 روز ديگه براي طلاق توافقي از نوع بائن مي رويم که بعد از تمام شدن عده طلاق در شناسنامه ثبت مي شود اگه بعد از تمام شدن عده من خودم در صورتي که شوهرم براي ثبت نرود بروم در شناسنامه ام ثبت مي شود يا اگر 3ماه بعد براي ثبت نيايد ديگر طلاق صورت نميگيرد با تشکر؟
    پاسخ

    مسائل حقوقي مربوط به طلاق بائن را نمي‌دانم. بايد از يك وكيل سؤال بفرماييد. من تنها طلاق رجعي را تجربه كرده و نمودار فوق را بر اساس آن تنظيم نموده‌ام.
    + محمد 
    با سلام خانم بنده ادعا کرده مرا شوهرم زده و قاضي هم که من شاهد داشتم آنها را قبول نکرده و به خانم گفت براساس لوث ميباشد و خانم بنده قسم به دروغ خورد و ميخواستم ببينم ميتواند الزام به تمکين را با اين پرونده کيفري باطل کند
    پاسخ

    ادعاي ضرب و شتم تنها با گزارش پزشكي قانوني ظاهراً قابل قبول است. تا جايي كه بنده مي‌دانم بدون اين گزارش، الزام به تمكين سر جاي خود هست. براي اطلاعات بيشتر حضوري به وكيل مراجعه بفرماييد.
    + ثنا 
    چه نوع طلاقي بايستي در طلاق توافقي گرفت که بعدا در مورد اينکه زوج براي ثبت بيايد يا نيايد به مشکلي برنخورد و طلاق حتما گرفته شود؟
    پاسخ

    يا زوجه موقع طلاق اعلام نمايد مهريه خود را مي‌بخشد، يا اين‌كه مالي را به شوهر بدهد. در اين دو صورت، حق رجوع از شوهر سلب مي‌گردد. اما اگر مهريه را بگيرد يا تقسيط شود، يعني قرار شود قسط‌قسط پرداخت گردد، چون زن مهريه را در اختيار دارد، در مقابل شوهر نيز حق رجوع را در اختيار خواهد داشت.
    + ثنا 
    اگر در زمان عده طلاق توافقي زوج قصد رجوع به زوجه را داشته باشد ولي زوجه اجتناب کند حکم چيست
    پاسخ

    زوجه حق مخالفت براي رجوع ندارد. مگر اين‌كه هنگام طلاق توافقي اعلام كرده باشند كه طلاق از نوع مبارات يا خُلع باشد. اين بستگي به طلاقي دارد كه مورد توافق قرار گرفته است. اين مطلب شايد كمك نمايد: http://mehrkhane.com/fa/news/13817
    + ثنا 


    سلام 1)در طلاق توافقي بلافاصله در شناسنامه طلاق ثبت مي شود يا خير؟

    2)اگربلافاصله ثبت نشود مرد مي تواند زن را سرگردان به حال خود رها کند يا اصلا طلاقش ندهد يا دوباره با او ازدواج کند

    پاسخ

    طلاق چه توافقي و چه غيرتوافقي، تا جايي‌كه بنده مي‌دانم اگر رجعي باشد، يعني نوع صيغه‌اي كه خوانده مي‌شود اگر طلاق رجعي باشد، چون احتمال دارد تا قبل از پايان عده طلاق، رجوع و بازگشت صورت بگيرد، معمولاً قرار بر اين است كه ثبت را به تأخير مي‌اندازند. اما اين‌:كه مرد براي ثبت مراجعه ننمايد، اگر رجوع كرده باشد، بايد اعلام كند ظاهراً و اگر رجوع نكرده باشد، ملزم است از نظر قانوني كه ثبت كند و ثبت نكردن ازدواج و طلاق طبق قانون جرم است و حبس دارد.
    + سعيد 
    سلام پيام هارو مطالعه ميکردم شما يک سريا رو بهشون گفتيد به مشاور مراجعه کنند آيا منم ميتونم مراجعه کنم خانومم برم اگر قبول نکنه ميتوانم اجبارش کنم چون خدادي من فقط مي خوام بياد سرزندگيش تاکاررا دادگاهمون بالا نگرفته اونجا اون ميخواد خودشو ثابت کنه منم خودمو ولي فکر کنم مشاور بهتر باشه باصحبت مشکلامونو حل کنه
    پاسخ

    البته مراجعه به مشاور خوب است، ولي وقتي كار به دادگاه نكشيده باشد. معمولاً وقتي روند دادگاه آغاز مي‌شود، طرفين حاضر به گفتگو و حل مسأله از طريق مشاور نمي‌شوند. اما خوب است، اگر اين احتمال را مي‌دهيد كه تأثير دارد، قطعاً استفاده از مشاور خانواده نخستين مرحله است. براي شروع مي‌توانيد با شماره 1480 تماس بگيريد كه مشاوره رايگان بهزيستي است. موفق باشيد.
     <      1   2   3   4   5    >>    >