وبلاگ :
شايد سخن حق
يادداشت :
فرآيند دادرسي تمكين
نظرات :
26
خصوصي ،
120
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
<
<<
6
7
8
+
نت
مرسي خوب بودش
lv
پاسخ
تشكر.
+
علي ايماني
با عرض سلام خدمت شما.
فرموديد که : قانوناً کسي ميتواند جهيزيه را ببرد که شخص ثالث امين باشد. تو ميتواني نپذيري که جهيزيه را به خانواده زوجه بدهي و شخص ثالثي را در نظر داشته باش.
ممنون ميشوم که شماره قانون مستند اين مسئله را قيد فرمائيد.
تشکر ميکنم و سپاسگذارم
پاسخ
متأسفانه من نيز مطالعات عميق حقوقي نداشتهام و اين مطالب را به صورت تجربي ياد گرفتم. قاضي خود در برگه دستور موقت بردن جهيزيه مينويسد که اموال بايد تا زمان دادرسي نزد شخص ثالث امين بماند، اما اينکه مستند به چه ماده حقوقي است بياطلاعم. من خود وقتي گرفتار اين قضايا شدم، به دليل عدم اطلاع از قوانين حقوقي آسيبهاي زيادي متحمل شدم. پيشنهاد ميکنم وکيل بگيريد، حتي اگر خودتان وکيل باشيد!
+
سامان
سلام اينجانب کارشناس ارشد حقوق و زمينه تخصص حقير در دعاوي خانوادگي است بنده جهت دفاع از هر گونه ظلم و ستم در خقوق مردها آماده راهنمايي و مشاوره ميباشم و صد در صد حقوق مردان را از چنگال و تله قانوني زنها ميستانم
پاسخ
چه عمل پسنديدهاي! خدا تو را جزاي خير دهاد. :)
+
SHIEH
آقا اصلا بهت نمياد اينقدر سنگين باشي
بعدهم توي قم باشيد و اين سن و مجرد عجيبه والا
پاسخ
شما به بزرگي خودتون ببخشيد!
+
بي پناه
ي
ه سوال دارم از شما من حدود يک سال است نامزد هستم وشوهرم بعد از سه ماه قهر وبعد ازد رخواست نفقه برايم اظهارنامه دعوت به تمکين فرستاده درصورتي که ماهنوز عروسي نکرده ايم ...سوال من اين است که من بايد به ايشان چه جوابي بدهم خواهش مندم جواب من را بدهيد
پاسخ
با عرض معذرت، بنده وكيل نيستم و نميتوانم كمكي به شما كنم. به سايتها و گروههاي مباحثاتي وكالت مراجعه فرماييد. من تنها تجربه خود را به نگارش درآوردهام و آنچه تجربه نكردهام را كه نميدانم!
+
بي پناه
من يک سوال دارم
+
اتنلنتم545
مثلا با شرح فرآيند دادرسي تمکين ميخواستين بنيادهاي خانواده رو محکم کنين يا به افراد فرصت طلب راه گريز از قانونو نشون بدين؟؟!!
پاسخ
هيچكدوم، نه اولي و نه دومي، فقط ديدم شرايط دادگاه خيلي ظالمانه است، زيرا وكلا اين مطالب را ميدانند و مردم عادي بيخبرند، از اين رو كساني كه وكيل ميگيرند خيلي راحت ظلم ميكنند و به عدوان پيروز ميشوند. اين شد كه تصميم گرفتم اين اسرار را افشا كنم تا همگان بدانند و حداقل كساني كه وكيل ندارند هم مثل وكيلداران عمل كنند. اصل مطلب اين است كه اگر نميتواني جلوي ظالم را بگيري، بايد مظلوم را تقويت كني كه خودش در برابر ظالم بايستد، همين! شما يه بار تشريف ببر دادگاه متوجه قضايا خودت ميشوي! :)
+
مجتبي
با سلام خدمت شما، در قسمتي از مطالب مفيدتان راهکاري براي "تله تکمين" نشان داديد، حال سول من از شما دوست عزيز اين است که آيا تمامي دادگاه هاي کشور -در صورت مواجه شدن زوج با تله تکمين- ملزم به اجراي مجدد حکم الزام به تمکين (البته با توجه به شرايط گفته شده در متن) مي باشند ؟ در شهرستان ما اجراي مجدد و از صفر دادخواست تمکين باب است ، با تشکر
پاسخ
اين مطلبي است كه به نظر ميرسد در اختيار مسئول اجراي احكام شعبه مربوطه است. شما به صورت خصوصي با مسئول اجراي احكام كه نامه كلانتري را به شما دادهاند صحبت كنيد و از ايشان صادقانه راهنمايي بخواهيد. به طور طبيعي همانطور كه بنده نيز در متن اشاره كردهام، اجراي احكام فقط تا لحظه ورود زوجه به خانه زوج مسئوليت دارد و پس از امضاي صورتجلسه توسط زوج ديگر پاسخگو نيست و طبيعتاً در صورت خروج زوجه بايد دوباره اقدام كرد. اما بنده خود در مورد مشابهي با مسئول اجراي احكام صحبت كردم و ايشان گفت من يك كارشناس ميفرستم تا نبود زوجه در خانه زوج را گواهي نمايد و اقدام متقضي خواهم كرد. نحوه صحبت اين مسئول به گونهاي بود كه گويا اين وظيفه ايشان نيست و دارد لطف ميكند! :)
+
ت
جهزيه الزامي ست از لحاظ شرعي؟
پاسخ
خير... حتي همين الآن در غالب كشورهاي عربي جهيزيه با زن نيست، لوازم منزل را مرد تهيه ميكند. دوستان عراقي ما همه همينطور ازدواج كردهاند. وقتي ازدواج كردهاند، ميگويند زن هيچ چيز با خود نياورده است، تنها خودش آمده و تمام لوازم را مرد تهيه كرده! البته ويلدورانت در «تاريخ تمدن» بحث جالبي در فلسفه جهيزيه آورده است. جهيزيه هديهاي بوده كه پدر دختر به داماد ميداده، در مقابل مهريهاي كه به صورت هديه از سوي داماد داده ميشده. البته اينكه عرض ميكنم در جلد «تمدن مشرقزمين» بيان شده است. توصيه ميكنم حتماً بخش «زن و خانواده» آن را بخوانيد. دبيرستان بودم كه بخشهاي زيادي از تاريخ ويل و آريل دورانت را خواندم. نميگويم هر چه نوشته است حقيقت است، ولي ديد انسان را به گذشته بشر باز مينمايد!
+
ت
اين مرورگر كه من دارم باهاش ميام موزيلا فاير فاكس است
پاسخ
نه... جسارت نباشد. بنده منظورم اين نبود كه اوپرا بوده است. عرضم اين بود كه مسأله اوپرا و فايرفاكس چندان مهم نيست. مسأله مهم فلوچارت است كه مايلم نظرات موافق و مخالف را بشنوم.
+
رها
درباره فلوچارت نظر بدهيد... اوپرا كه مهم نيست! :)
ميدونيد چيه واقعا در حالگيري استاديد بابا مسلمون اين مرورگر كه من دارم باهاش ميام موزيلا فاير فاكس است اصلا مي دوني چيه اپرا ست هر چي شما دوست داري همونه منو بگو براي اينكه شما را خوشحال كنم كلي زحمت كشيدم تا پيداش كردم ونصبش كردم
+
ت
من يك سوال دارم ايا مرد مي تواند در منزل را ببندد و مانع از خروج زوجه شود؟
پاسخ
شرعاً دارد و عرفاً و حقوقاً. سه مبناي مختلف دارند اين سه! شرعاً حق دارد. عرفاً خيلي كار زشتي است. حقوقاً هم اساساً «حكم الزام تمكين» اعلامي است و نه الزامي، برخلاف اينكه مهريه و جهيزيه الزامي است! يعني حتي اگر دادگاه هم حكم بدهد به ضرورت تمكين زوجه، باز هم هيچ قوه قهريهاي مجاز نيست كه زوجه را به زور داخل منزل زوج نگهدارد. در اين خصوص اين مطلب خواندني است:
http://mhassani.mihanblog.com/post/76
+
صبر
ميداني وقتي غافلگير ميکنندت و به خانه ات شبيخون ميزنند ديگر چندان به اين نمودارها نمي انديشي . فقط و فقط يک فکر در ذهنت ميماند که مي داني و مي دانم چيست . پس من توصيه ميکنم حتي اگر زوچه قطعا هم طلاق ميخواهد باز هم به بردن جهاز قبل از صدور حکم طلاق طوافقي اقدام نکند والا قطعا تمام جواني زوجه خواهد سوخت که اذن للذين يقاتلون بانهم ظلموا و ان الله علي نصرهم لقدير ...
پاسخ
حق گفتي... ميدانم و هر كه مبتلا شده ميداند. ولي غرض ترسيم واقعيت بود و حذر دادن از عواقب آنچه در نهايت رخ ميدهد. بيشتر هم اينكه، مردان ما بدانند با چه حوادثي روبهرو خواهند شد، اگر پايشان به موضوع حقوق باز شود! :)
+
ت
درست شده نمي شد نظر گذاشت
پاسخ
درباره فلوچارت نظر بدهيد... اوپرا كه مهم نيست! :)
+
دوستي آشنا و ايده پرداز
گفت:
«طوري بيان کردي که گويا فلوچارت آن را در ذهن داري!»
عجب! ايده دزدي تو روز دشمن!
حق ايده پرداز مرحوم رو حفظ نما برادر من...
بعععععععععععععععععله که ما بي خبر نمي مونيم
خوب شد شخص خودمان پيشنهاديد که بنويسي، حالا نوشتي خودت به ذهنت رسيد که بنويسي... عجب روزگاريست
پاسخ
اِ... من كه گفتم تو گفتي... يه بار ديگه متن رو ببين: {گفت: «پس چرا اين کار را با دادگاه نميکني؟ نميبيني خيليها گرفتار ميشوند و بياطلاع؟} خب ضمير «هو» مستتر در «گفت» به تو باز ميگردد. چرا تهمت دزدي حقوق معنوي ميزني اخوي ؛) تازه اين ايدهدهنده گرامي هنوز مرحوم نشده و زنده است! ايده را شما دادي، ولي فلوچارتشو كه خودم طراحي كردم، عزيزم! إنشاءالله فردا صبح ميبينمت و بيشتر صحبت ميكنيم.
<
<<
6
7
8