سلام
آري درست مي گويي برادر گرامي حق با شماست ميفهمم سخن شما را و با جان و دل درک ميکنم زخمه اي که توصيف کرديد .
اما ما که به عدالت خدا معتقديم پس بايد بعضي از افراد را واگذارد به او و ما بايد در حق آنها ببخشاييم جفايشان را تا بخشوده شويم هنگام نياز در محکمه الهي که بي شک همه ي ما حتي ناخواسته گناه آلوده هستيم که اگر غير از اين بود جزه انبياء بوديم و معصومين !!!
به هر حال معتقدم که در هر شکست بايد خود را سپرد به نامي حق و بس!
البته نه اينکه انسان از حق خود دفاع نکند . نه! اما قضاوت و عدالت محض مخصوص خداست . البته به عقل ناقص بنده که اينگونه مي آيد! شايد نظر ديگران متفاوت باشد . و هر عقيده اي بجاي خود محترم است و جاي هيچ بحثي ندارد و فقط اينها اظهار نظر است و تبادل افکار . همين!
البته از قديم گفتند بي گناه پاي دار ميرود ولي بالاي دار نميرود اين گونه هم نيست با هر ادعايي ما مورد شماتت قرار بگيريم . در مصائب زندگي است که خداوند ميخواهد قدرت صبر و تحمل ما را محک بزند که از قديم گفتند خدا با صابرين است .
پاينده باشيد و برقرار و البته صابر