• وبلاگ : شايد سخن حق
  • يادداشت : نقشه طلاق
  • نظرات : 5 خصوصي ، 68 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + ت 

    بحث سياسي سازوكار مشخصي دارد، متكي بر شايعات نيست، بلكه مبتني بر تحليل پديده‏هاي سياسي است، آن هم بر اساس اصول و قواعد سياسي، مانند: اصل دومينو، اصل شتاب و... پديده‏هاي سياسي را نبايد در اخبار پشت پرده رسانه‏اي جستجو كرد، مانند اخباري كه از قول «يك مقام آگاه» نقل مي‏شوند! بايد حوادث را آورد جلو و توالي و ترتيب آن‏ها را نسبت به هم ديد و به دنبال رابطه علي آن‏ها گشت. بحث سياسي علمي اصلاً آن چيزي نيست كه در تاكسي‏ها امروز اتفاق مي‏افتد.

    اين حرف را قبول دارم و اگر بتوان اين كار را كرد خيلي خوب است اما اين اصولي كه فرموديد يا بحث سياسي معتبر لطفا توضيحات بيشتري دهيد و در باب تحليلگري سياسي اطلاعات بيشتري دهيد اين محدوده ي بحث كه خيلي مفيد است مي توان با گفتگو در وبلاگ سر منشايي براي حل مشكلات فلسفي سياسي كه باعث مشكلات و برداشتهاي متفاوت مي شود و به صحنه روز سياست هم ميرسد وتاثير مي گذارد پيدا كرد

    پاسخ

    زماني كه جانشين فرمانده پايگاه بسيج مسجد امام رضا ع واقع در فاز 3 شهرك اكباتان بودم، يك دوره كارداني مربي‏گري سياسي برگزار شد در سپاه ناحيه غرب و هر هفته مي‏رفتيم مقداد و اساتيد از دانشگاه امام حسين ع مي‏آمدند و تدريس مي‏كردند. كوچك‏ترين عضو كلاس بودم آن روز، چون بقيه همه از فرماندهان بودند و غالباً سن‏هاي بالا. يك‏سال رفتم، دو ترم و در امتحانات نيز قبول شدم. يكي از بحث‏هاي مهم آن‏جا علوم سياسي بود. حالا بنده در اين حياط خلوت وبلاگ از كجاي اين بحث شروع كنم؟ كدام قواعد و اصول تحليل سياسي را بيان كنم و به چه ترتيبي. حق بدهيد كه جايش يه جاي ديگه است! بهتر اين است كه مطالعه كنيم. از اين كتاب‏ها در مغازه‏ها هست. دنبال علوم سياسي بگرديد. :)