• وبلاگ : شايد سخن حق
  • يادداشت : تفاوت ِ ازدواج دائم
  • نظرات : 6 خصوصي ، 4 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + سلام 
    سلام
    در کل عالي مي نويسي
    اما راجع به ازدواج موقت...
    به نظر اين حقير موافقين و مخالفين اين امر هر دو از يک سو به آن نگريسته اند چه آنکه از نظرات همديگر اطلاع دارند ولي باز سر حرف خود ايستاده اند در حاليکه ازدواج موقت کارکردهاي بسيار ويژه اي دارد که هيچگاه ازدواج دائم نخواهد داشت و موضوع فقط دفع شهوت نيست بلکه کارويژه هاي آن است که متأسفانه به خوبي نه به آن اشاره شده و نه به آن پرداخته شده است.
    ازدواج موقت را نبايد در عمل با تعدد زوجات اشتباه گرفت در حالي که کسي که حرف از اين نوع پيوند مي زند گويا در مورد همسر جديد سخن مي گويد.
    ازدواج موقت را نبايد فقط ابزاري شرعي براي دفع شهوت به صورت شرعي فرض کرد در حالي که از نظر فقهي راه را براي آزادي عمل در زندگي زن يا مرد فراهم مي کند تا بتوانند از نظر مالي، شغلي، فرزندآوري و غيره استقلال و فراغ بال داشته باشند.
    آيا از نظر فقهي نمي توان ازدواج موقت بلند مدت داشت در حالي که خواستگاري رفت، جشن گرفت، وليمه داد و ساير مراسمات را اجراء کرد؟
    آيا ازدواج دائم کوتاه مدت بهتر از ازدواج موقت بلند مدت است؟
    اين را ننوشتم که موقت بهتر از دائم است بلکه دائم و موقت بودن ازدواج بستگي به شرائط زن و مرد دارد که کدام را انتخاب کنند.
    براي درک آن بايد شرائطي را که ازدواج موقت گزينه بهتري است بايد مشخص کرد مثل موارد زير:
    1- زن و مرد مسن که همسرانشان را از دست داده و نمي خواهند با ازدواج دائم دچار مشکلات ذيل شوند:
    وارث جديد، الزام به فرزندآوري، اجازه براي خروج از منزل ديدار فرزندان خود و ...
    2- زن يا مردي که نياز به ازدواج دارد ولي بنا به شغلي که دارد نيمي تواند حضور حداقلي در خانه داشته باشد مثل رانندگان ترانزيت يا فيلمبرداران زن مجالس عروسي و ... که اينها نيمي خواهند دچار مشکلات ذيل شوند:
    الزام به فرزندآوري، حضور حداقلي، اجازه اشتغال در خارج از منزل، فرزندآوري و تربيت فرزند، دادن نفقه و ...
    3- دختر يا پسري که قبل از ازدواج دائم شناخت کافي از يکديگر نداشته و مي خواهند دوست يا نامزد باشند و نمي خواهند دچار مشکلات ذيل شوند:
    الزام به فرزندآوري، دادن نفقه، مجبور نشدن دختر به امر شوهر در مقابل نظر پدر براي مسافرت يا حضور در جايي، عدم درج نام همسر در شناسنامه در اين مدت و ...

    پاسخ

    سلام. از نكات خوبي كه تذكر داديد سپاسگزارم. ممنون لطف‌تان هستم. ياعلي