وبلاگ :
شايد سخن حق
يادداشت :
سه نسل در سه شنبه بازار
نظرات :
0
خصوصي ،
10
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
برادر ديني شما
سلام برادر عزيزم . اگر اجازه دهيد پيشنهادي داشتم : شايد شما در آينده بتوانيد با مدارکي که آماده کرده ايد حقانيت خود و کارتان در اين مقطع را ثابت کنيد ولي به يقين اين مطلب آسيب هايي که فرزندانتان به خاطر نداشتن مادر متحمل ميشوند را ترميم نميکند . شما خودتان با مباحث روانشناسي آشنايي خوبي داريد و ميتوانيد که بعضي از نيازهاي روحي توسط پدر نميتواند حتي با وجود تلاش و دلسوزي بسيار فراهم شود چرا که اگر چنين بود و همه چيز با اصول تربيتي قابل حل بود حضرت امام علي (ع) بعد از شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) ازدواج نميکردند چرا که به يقين در تربيت از همه ما تواناتر و داناتر بودند . خواهش و پيشنهاد بنده اين است که اگر به هر دليلي برگشت مادرشان امکان پذير نيست حداقل سعي کنيد همسر ديگري اختيار کنيد که از نظر اعتقادي با شما و از نظر عاطفي با فرزندانتان همراه باشد . محبت امروز مادرانه ( حتي نامادري در صورت صالح بودن) بهتر و لازم تر است براي فرزندانتان نسبت به حقايقي که شما در آينده براي آنها آماده کرده ايد . به خدا توکل کنيد و با ازدواج مجدد فرزندانتان را از ظرافت هاي عاطفي تربيت زنانه نيز علاوه بر الطاف خودتان بهره مند کنيد . برادر عزيزم در اين مورد بيشتر تعمق کن .
امام صادق عليه السّلام فرمود: مردي نزد پدرم آمد. پدرم به او گفت: آيا ازدواج کرده اي و همسر داري؟ آن مرد گفت: نه! پدرم به او گفت: من هيچ دوست نمي دارم که تمام دنيا متعلّق به من باشد و يک شب را بدون زن و همسر به صبح برسانم. سپس فرمود: دو رکعت نمازي که شخص ازدواج کرده مي خواند از عبادات شب و روز مرد عزب ( بدون زن) ارزشمندتر است.
برادر عزيزم شما خود استاديد. اما گاهي انسان ممکن است در شلوغي دانسته هاي خودش راه را گم کند . با آرزوي سلامتي و توفيق عبادت خالصانه براي شما و فرزندان صالحتان . موفق باشيد
پاسخ
سلام و تشكر. ترديدي در آنچه فرموديد نميتوان كرد. در اين چهار سال اگر انگشتان دستم را بگشايم و تعداد زنها و دخترهايي كه براي ازدواج پيشنهاد شدهاند برشمارم، شايد انگشت كم آورم. بارها توفيق صحبتهاي اوليه نيز فراهم شده و به تبادل ديدگاه انجاميده. چه بسا مواردي عقد موقت جاري، بلكه در پناه محرميت و فضاي گفتگوي محرمانه شناخت بيشتري به دست آيد. اما چه حاصل كه مطلوب يافت نشده و هر چه ديدم از بابت اخلاق نپسنديدم. از اقشار مختلف؛ بالاي علمي تا پايينترين سطوح، خانواده اهل علم تا معمولي، مذهبي شديد تا متوسط، چه و چه. جمعبندي نهايي: اگر چه استقراء تامّ صورت نپذيرفته، لكن وقتي مشت نمونه خروار حساب كنم، اميدي به زنان و دختران اين روزگار براي همسري ندارم. تفألي زدم و حتي با يك خانم اهل استراليا كه واسطهاي معرفي كرد تلفني صحبت كردم، شيعه شده و قصد آمدن به ايران داشت. يكي دو هفتهاي تماس و گفتگو، آخر كار سر حقوق 200 دلاري بنده به تفاهم نرسيديم! براي ايشان جاي تعجب كه چطور ميشود با 200 دلار سه بچه را اداره كرد!؟ بگذاريم و بگذريم كه اين درد عصر ماست. تهاجم فرهنگي بيش از آنكه مردان را تحت تأثير قرار دهد زنان را برده، شسته و روفته و تقوا و ورع باقي نگذاشته. مذهبيترين زنان را ميبيني به مال دنيا چون گرگي به گله زده و مستي لايعقل بيپروا حملهور، دروغ نُقل كلامشان، در غيبت و تهمت و بياخلاقي هيچ پروايي ندارند و در ضرورت افشاي اسرار شوهر ترديد نميكنند، پرتوقع و افزونطلب! مادري از خاطر رفته و به تاريخ سپرده شده، در موزهها نشان بايد جُست. هوس آموزش رانندگي و خيابانسواري و بازارگردي و ميهمانيبازيهاي زنانه و دانشگاه رفتن و اشتغال والهشان ساخته و شيدا، همه آنانكه مدعي مادربودنند! ما زنان را اينگونه يافتيم كه در اين زمانه به هيچ صراطي مستقيم نميشوند و هيچ سلاحي آنان را كارآمد نيافتد كه قانون خلاف اسلام حمايت از خانواده مصوّب 1353 قدرت مرد را در مديريت از ميان برده. در اين زمانه كه حفظ ايمان مانند آتش كف دست است، طيّ اين مرحله به تنهايي آسودهتر، تا آنكه خود امتحاني فوق امتحان شود. «لتسكنوا» وقتي نيست، ازدواج چرا؟! عطا را به لقا بخشيدم و عيالواري به سه فرزند بس نمودم. آردم بيخته، الكم آويخته، باقي را توكل بر خدا كه لايكلف الله نفساً الا وسعها.