وبلاگ :
شايد سخن حق
يادداشت :
ماشين سيماني
نظرات :
0
خصوصي ،
3
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
sarv
قانون!!
به ما ياد دادن که وقتي امري قانون شد و به ما تحميلش کردن فقط اطاعت کنيم و دنبال چرايش هم نباشيم؟؟!!
اين همه قانون در مجلس تصويب و اجرايي مي شود و ما هيچوقت دنبال چراييش نبوديم!!! اصلا به راستي مي شود دنبال چرايي اين جور قاعده و قوانين بود؟؟!!
اين فلسفه حقوق مدير و کارمند هم از آن فلسفه هايي است که نمي شود به حقيقت آن پي برد(درست مثل اينکه آيا اول ريبوزوم بوده يا DNA)
هيچوقت يادم نمي رود در دوران دبيرستان وقتي از دبير فيزيک درمورد قوانين سوال مي پرسيدم و علت ميخواستم، هيچوقت پاسخ محکمي براي من نداشتن و بيشتر با اين جواب مواجه ميشدم که; «اين ها قانون هست و ما هم بايد بپذيريم و دنبال استدلال نباشيد»!!!
اين اشتباه بزرگي هست که از کودکي در جايگاهي مثل مدرسه که محل تحقيق و ياقتن هست، متاسفانه در ذهن بچه هاي ما ميکنن.
و اين قاعده را هم انگار بايد بپذيريم و دنبال چراييش نباشيم.(اصلا راستش انگار بعضي مواقع ندانستن علت اينطور موارد خيلي بهتر هست«اميدوارم منظورم رو متوجه شده باشيد»:))
پاسخ
البته كه ندانستن بهتر است، از اين جهت كه آسانتر است. دانستن و شلوغكاري هم چندان سخت نيست؛ اينكه تا دانستي، زمين و زمان را به هم بريزي و خود اسباب هرج و مرج شوي. دشوارترين كار دنيا «دانستن و صبر» است، جاييكه صبر ضرورت دارد. گاهي «اصل ِ بودن» با «سالم بودن» رقابت ميكند و انسان عاقل بايد يكي را انتخاب كند؛ فقط يكي: اينكه زنده باشي و بيمار، يا درمان كني و بميري! در جاييكه درمان خطر مرگ دارد. البته كه بيماري هم در نهايت به مرگ منتهي ميشود، اما شايد فرصتي فراهم آورد، تا داروي درمان قطعي كشف گردد! شايد وضع امروز ما اينطور وضعي باشد. اگر بخواهيم به چشم و ابرويش دست ببريم، كورش ميسازيم. اگر ناقص و نارسا هست، ولي «هست»، فعلاً «هست». فرصتي بايد بدهيم تا خواصّ بتوانند فرمولهاي تحوّل اجتماعي را بيابند و قوانين را اصلاح كنند، به نحوي كه نه سيخ بسوزد و نه كباب! خدا كند خواصّ زودتر بجنبند و بيشتر تلاش كنند. خواصّي كه پستهاي سازماني ندارند با درآمدهاي آنچناني، تا به صورت قهري بيتقوايانشان بالا بيايند. خواص اهل حق منظور است. تشكر.