• وبلاگ : شايد سخن حق
  • يادداشت : دزد اصلي بانك مركزيست
  • نظرات : 0 خصوصي ، 2 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    با عرض پوزش
    ممنون از توجه شما چون سوال کرديد ربط سوال به مطلب من چيست
    با اخباري که منتشر مي شد تصور کردم که شما منفعت شخصي داريد از نوشتن مطلب فوق داريد و سوال کردم شغل تان چيست. ولي با توضيح شما رفع شبهه شد و ممنون از پاسخ شما
    زيرا مطابق آنچه ديدم و پرسيده ام گويا طلاب مشغول تريد ارز ديجيتال هستند و خبر زير نشان مي دهد حوزه هاي علميه تدريس تحليل تکنيکال بورس بازي را که هم براي بورس بازي و هم مفيد براي تريد ارز ديجيتال در مراکز مهارت آموزي رسمي حوزه انجام مي دهند.


    [quote]
    زمان انتشار : 24 خرداد ,1399 | ساعت : 12:01 | کد خبر : 957414 | پرينت
    طلاب حوزه علميه خراسان با مباحث بورس آشنا مي شوند
    مسئول مرکز مشاوره و مهارت آموزي حوزه علميه خراسان از برگزاري دوره هاي مقدماتي و آموزش هاي تحليل تکنيکال بورس در اين مرکز خبر داد.

    به گزارش شفقنا، سيدحامد عاملي با اعلام اين خبر گفت: بنابر ضرورت هايي که درخصوص ارتقاي دانش جامعه هدف در موضوع بورس احساس شد و با در نظر گرفتن تحقق هدف “اول دانايي، بعد انتخاب” جهت برگزاري اين دوره ها از نوروز 99 در اداره آموزش مهارتهاي علمي‌کاربردي برادران مرکز مشاوره و مهارت آموزي حوزه برنامه ريزي شد.

    او با اشاره به استقبال بيش از دويست نفر از علاقمندان به مباحث بورسي تا کنون، افزود: تمامي مراحل اين دوره ها از اطلاع رساني و ثبت نام تا برگزاري اين دوره ها بصورت مجازي و آفلاين برگزار مي شود.

    مسئول مرکز مشاوره و مهارت آموزي حوزه علميه خراسان با بيان اينکه 3 هزار و 242 نفر ساعت خدمت آموزشي در موضوع بورس تاکنون از اين مرکز درياغت کرده اند، ادامه داد:
    عاملي ابراز کرد: با عنايت به درخواست هاي مکرر مخاطبان، ثبت نام مرحله چهارم اين دوره ها در دو عنوان آموزش مقدماتي بورس و آموزش تحليل تکنيکال بازارهاي مالي، بصورت فوق العاده از هفته آينده آغاز خواهدشد.

    مسئول مرکز مشاوره و مهارت آموزي حوزه علميه خراسان در پايان يادآورشد

    [/quote]
    https://fa.shafaqna.com/news/957414/

    پاسخ

    به قول طلبه‌ها گاهي به «من قال» توجه مي‌شود و گاهي به «ماقال» و هميشه در همه گفتگوها و مباحثات طلبگي گفته مي‌شود كه دومي راه درست و قويم است. انسان دانا وقتي مطلبي را مي‌خواند، فارغ از اين‌كه گوينده يا نويسنده آن كيست و چه غرض يا اغراض سياسي يا اقتصادي يا اجتماعي دارد، خود بنفسه بايد مطلب را ارزيابي كند و تحليل نمايد و درست و نادرست را بيابد. چه بسا كلام درستي از سوي فرد نادرستي طرح شود كه نيّات بد هم دارد، اما متن حرفش صحيح است و مفيد. برعكس هم ممكن است، انسان بزرگ و خوبي‌ست، ولي اين بار آن‌چه گفته نادرست است و غير قابل استفاده. اجازه دهيد كه اين عذر شما را نپذيرم و بدتر از تقصيرش پندارم. چه كه وقتي مطلبي اقتصادي طرح مي‌شود با آن‌همه استدلال و مدرك كه در متن است، چه نيازي كه بدانيم غرض گوينده چيست؛ اصلاً يك بازيگر اقتصادي كه دنبال منافع شخصي، اصلاً خود گرگ وال‌استريت، مگر مهم است؟! آيا دانستن نقش او تغييري در مدارك و شواهد متن و تحليل آن ايجاد مي‌كند؟ همه مطالبي كه در متن فوق نوشته‌ام آدرس دارد؛ بانك مركزي هست، سايتش هست، مجلس شورا هم هست، مصوّبات و قوانين هست. خب بررسي كنيد و صحّت آن را بيابيد. مصيبت سياست‌زدگي و شخصيت‌زدگي در جامعه ما مصيبت كوچكي نيست. آدم‌هاي خوبي كه اشتباهات بزرگي مي‌كنند و سكوت مي‌كنيم چون «من قال» برايمان مهم مي‌شود. اين خودش يك اشتباه عظيم و خطرناك است كه مي‌تواند يك جامعه را به هلاكت بكشاند. كار غلط غلط است حتي اگر از فرد خوبي سر بزند، كار درست هم درست حتي اگر از فرد بدي. تحليل درست هم فارغ از نيّت نويسنده هميشه درست است. لطفاً متن را اين‌طور بخوانيد و نه آن‌طور كه تا كنون خوانده‌ايد.
    + بورس و تريد ارز ديجيتال 
    سلام شما در مطالب اقتصادي تان در گذشته فرموده بوديد که حتي مبلغ خيلي ناچيزي را هر وقت متوجه شديد به حساب بانکي تان واريز شده بلافاصله از بانک دريافت و خارج مي کنيد مثلا اگر پنج هزار تومان به حساب بانکي تان واريز شود بلافاصله از بانک خارج مي کنيد و حساب هاي بانکي تان داراي صفر تومان موجودي هستند (حداقل موجودي ممکن براي باز نگه داشتن حساب) ولي به عنوان فردي که متخصص اقتصاد است کاش مي فرموديد که پس فعاليت اقتصادي تان چيست؟ خصوصاً اينکه اگر شهريه هم دريافت کنيد (يعني فعاليت شما به صورتي نيست که بطور اتوماتيک شهريه را قطع يا نصف کند) گويا طلاب براي رديابي نشدن فعاليت اقتصادي شان (و قطع و يا نصف شدن شهريه) معمولا به فعاليت هاي اقتصادي ثبت نشده مثل بورس يا تريد ارزهاي ديجيتال مشغولند برخي نيز که تخصص و زبان خوبي مي دانند تبليغ اينترنتي زير نظر مثلا معاونت تبليغ حوزه مي کنند که گويا چون تبليغ اينترنتي رسمي زير نظر معاونت تبليغ حوزه هست شغل محسوب نمي شود و دريافت حقوق منجر به کسر شهريه نيست.
    پاسخ

    سلام. روزي را خدا مي‌دهد. اين اعتقاد حقير است. بنابراين براي كسب روزي تلاش نمي‌كنم، بلكه براي انجام تكليف و وظيفه كار مي‌كنم. به دليل تخصصي كه در پژوهش دارم روي موضوعاتي كه مورد علاقه خودم باشد، يا گاهي بعضي از مؤسسات تحقيقاتي حوزوي كار مي‌كنم و نتيجه را تحويل مي‌دهم. گاهي هم فعاليت‌هاي غيرپژوهشي از بنده طلب مي‌كنند، مانند برنامه‌نويسي يا طراحي گرافيك. در تمام اين كارها نه قراردادي مي‌نويسم و نه مبلغي را طيّ مي‌كنم. هيچ درخواست پولي هم نمي‌كنم. يعني اصلاً آن كار را براي پولش انجام نمي‌دهم، هدفم را خدمت نيّت مي‌كنم و لاغير. بعضي از مؤسسات گاهي مبلغي به حسابم واريز مي‌كنند، بعضي هم نمي‌كنند. بعضي هم صبر مي‌كنند يكسال بگذرد بعد مبلغي مي‌دهند. همه اين‌ها را هديه حساب مي‌كنم. ولي خداوند هرگز بندگان خود را رها نمي‌كند و روزي هر كدام را به اندازه مقدّر به دست‌شان مي‌رساند. بنابراين حقير هيچ فعاليت اقتصادي رديابي شده يا نشده ندارم. اما به هر صورت، دليل پرسش شما را نفهميدم و ربط آن را با مطلبي كه در پست وبلاگ نوشته بودم. پ.ن. راستي يك اشتباه هم فرموديد، حداقل موجودي صفر تومان نيست، بلكه بعضي بانك‌ها ده و برخي پانزده هزار تومان است. ديگر اين‌كه حقير متخصص اقتصاد نيستم، فقط نظر خود را به عنوان يك فرد عادي كه در جامعه اسلامي ايراني زندگي مي‌كند نوشته‌ام. به سبك نگارش مطلب دقت بفرماييد متوجه اين نكته مي‌شويد.