• وبلاگ : شايد سخن حق
  • يادداشت : چالش استفاده ناصحيح از Ajax
  • نظرات : 2 خصوصي ، 7 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    سلام :

    خوبيد؟

    نماز و روزه هاتون قبول باشه

    نردبان دلم شکسته است.....................

    ميشود براي من هم کمي دعا کنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ

    سلام. الحمدلله، در ظلّ عنايات حضرت حق زندگي مي‌كنم و همين ما را بس. طاعات و عبادات شما و خانواده گرامي نيز قبول پروردگار. اگر چه لياقتش موجود نيست كه توفيق دعا ملكات فاضله‌اي مي‌خواهد كه بنده حقير فاقد آنم، اما تكليف ماست كه براي هم دعا كنيم. چشم. دعا مي‌كنم خداوند قدرتي به همه ما بدهد كه بر مشكلاتمان فائق آييم و امتحانات دنيا را پيروزمندانه پشت سر بگذاريم. به اين دنيا آمده‌ايم كه آزموده شويم و اگر مشكلي نباشد در زندگي‌مان، بايد به حسّ و تشخيص خود شكّ نماييم. امتحانات خداوند نيز همه در حدّ ظرفيت ماست، نه بيشتر و نه كمتر. پس تفوّق بر آن‌ها را در توان‌مان ديده‌اند كه بدان ما را آزموده‌اند. هر چه دشواري‌ها زيادتر شود بايد سپاسش گوييم كه توان‌مان را بسيار يافته و مدارج عالي را برايمان تدارك كرده است. هميشه موفق باشيد و من و فرزندانم را نيز از دعاي خير فراموش نفرماييد. ياعلي
    + حنانه 

    خب اگه ده تا امارگير بذارم وبلاگم خيلي سنگين نميشه؟؟؟

    چون همين طوريشم خيلي سنگينه!

    پاسخ

    بستگي به آمارگيرش داره، مثلاً‌ اگه وبگذر باشه واقعاً‌ سنگين ميشه، چون سرورهاش جوابگو نيست و كند مي‌كنه وبلاگ رو. به همين خاطر من خودم همون يك آمارگير رو هم مستقيم توي صفحه نگذاشتم، توي يك فريم گذاشته‌ام كه بعد از لود شدن صفحه شروع به لود نمايد و صفحه كند نشود. ريزه‌كاري زياد داره خواهرزاده عزيزم، به اين راحتي‌ها كه نيست! :)
    + حنانه 

    سلام به دايي جانم

    خوبيد؟

    يه فكر جالب و شيطنت اميز الان به ذهنم رسيد ولي عملي نشد

    فكركردم اگه تو كد هاي آمار گير ها جاي ادرس وبلاگ خودمون ادرس

    يه سايت پر بازديد رو بذاريم چه جالب ميشه ها!!!!

    ولي خب بازم امار بازديد اونا رو كه نمينويسن براي ما!

    ميشه يه كد امار گير نوشت كه در داخل همون كد بشه اعداد دلخواه

    رو وارد كرد مثلا عدد 48! بعد هر بازديد جديدي كه از وبمون ميشه

    عددش به اين عدد اضافه بشه!

    مثلا بازديد هاي امروز اگه 20 تا بوده تو وب بنويسه 68

    خيلي جالب ميشه ها!!!! اگه ميشه بسازيدش برام(شكلك شيطان)

    پاسخ

    قبلاً ساخته شده زبل‏خان! همين وب‏گذر، مي‏توني هر عددي رو بخواي بهش بدي و بگي از اين به بعد رو بشمر. تقريباً تمام شمارنده‏هايي كه من ديده‏ام اين امكان را دارند. براي اين‏كه ممكن است كاربر بخواهد شمارنده خود را عوض كند، بايد بتواند عدد قبلي را مبناي شمارش قرار دهد! ولي خب اين‏كه هنگام شمارش به اون اضافه كنه، يعني هر روز يه عددي رو اضافه كنه، اين رو نديدم تا حالا! واقعاً هم نوبره! ولي اگه خواستي راهشو بهت مي‏گم، مي‏توني يه صفحه اينترنتي درست كني و روزي يك‏بار اجراش كني و اون مثلاً 30 بار شمارنده وبلاگ تو رو اجرا كنه، اين‏طوري مشكلت حل ميشه؟! :) اما اگر اصرار داري كه خودكار باشه، يه راه ديگه هم داره، به جاي يدونه مثلاً ده‏تا شمارنده توي وبلاگت بذار و نُه تاشو مخفي كن. اونوقت هر بازديد، ده‏تا حساب مي‏شه. البته بعضي شمارنده‏ها به خاطر اسكريپتشون با هم تداخل مي‏كنند كه اون هم راه ساده‏اي داره، بايد هر كدومشون رو داخل يك فريم بگذاري كه به كار هم كاري نداشته باشن. اگر هم جايي مثل پارسي‏بلاگ بودي كه اجازه قرار دادن تگ فريم رو در قالب وبلاگ مي‏گيره و فريم رو پاك مي‏كنه، اون هم راه داره، دقيقاً همون راهي كه من استفاده كرده‏ام و در قالب خودم فريم دارم و مدير پارسي‏بلاگ هم اصلاً خبر نداره! :))

    سلام
    وبلاگ http://pars2.parsiblog.com/ مال منه ولي يوزر و پسورد و ايميل اصلي که باهاش ثبت نام کردم يادم رفته ولي ايميل نويسنده ش رو که نگاه کردم shaerjg@yahoo.com
    هست که الآن هم دارمش . اگه ممکنه يوزر پس وبلاگ رو به اين ايميل بفرستين . اگر هم نميشه لطفا يه راهنمايي کنين که من بايد چه جوري وبلاگمو پس بگيرم ؟؟؟؟

    پاسخ

    براي اين منظور در وبلاگ http://modir.parsiblog.com كامنت بگذاريد.
    سلام. اميدوارم حالتون خوب باشه .مي خواستم يک ادرس وبلاگ رو که خيلي وقته بلا استفاده مونده رو برام باز کنيد .
    اين ادرس:http://click.parsiblog.com
    فکر کنم نويسنده وبلاگ اگه مي خواست وبلاگش رو به روز کنه تا الان اين کارو کرده بود . آخرين بار سال 85 اين کارو کرد . البته بنده خيلي تلاش کردم با مدير پارسي بلاگ ارتباط برقرار کنم اما نشد . ايميل از ايشون پيدا نکردم .(به علت خراب شدن ايميلم) من يک وبلاگ ديگه هم دارم خواهش ميکنم تو بخش نظرات من رو از باز شدن اين ادرس با خبر کنيد . با تشکر
    پاسخ

    براي اين منظور در وبلاگ http://modir.parsiblog.com كامنت بگذاريد.
    سيد جان جسارتا يه سوال و يه نکته،
    داشتم تو سورس اين قسمت نظرات وبلاگتون ميگشتم، اسکريپت کيبورد فارسي رو ديدم که شما هم ظاهرا نوشتين، ميخواستم بدونم لايسنسش چيه؟ ميتونم استفاده کنم ازش؟
    بعد وقتي روي اين شکلک‌ها کليک مي‌کنيد يا اون تغيير رنگ، خطاي 404 ميده و انگار فايلش نيست.
    پاسخ

    لايسنس را فراموش كن، زيرا اصلاً معتقد به كپي‏رايت و حقوق معنوي نيستم. لذا هر طور خواستي استفاده نما :) اولين بار اين ابزار را هنگام طراحي سايت http://wrc.movashah.ir طراحي كردم. آن روزها هنوز Netscape تبديل به Firefox نشده بود و در ايران مشتري نداشت. كد من هم فقط روي اكسپلورر كار مي‌كرد. در پارسي‏بلاگ بازنويسي كردم كه روي ساير مرورگرها هم كار كند. چند وقت پيش ديدم چند سايت ديگر هم اين كد را برداشته و استفاده كرده‏اند، اگر چه نام بنده را از سورس حذف كردند، ولي خيلي خوشحال شدم كه كار مفيد و قابل استفاده‌اي يافته‌اند كه برگزيده‌اند. ولي خودم ديگر از اين جور كدها استفاده نمي‏كنم. دوران نياز به فارسي‏نويس سپري شده است و نگارش‏هاي جديد ويندوز كلاً نياز به آن‏ها را مرتفع كرده‏اند و بودن اين ابزارها فقط سبب دردسر و سردرگمي كاربر است. اين نظر بنده است! اگر دست من بود از همين پارسي‏بلاگ هم حذفش مي‏كردم. چون وقتي مي‏خواهي انگليسي تايپ كني جداً مايه دردسر مي‏‏شود! اما اون خطاها كه فرموديد، بنده فقط در «توليد» پارسي‏بلاگ مشاركت داشتم و پس از راه‏اندازي آن ديگر در تيم نگهداري نيستم، اگر چه همچنان همكاري و ارتباط و دوستي‏ام با مهندس ِ مدير ادامه دارد. دليل هم اين است كه اساساً از ابتدا فقط بنا بود در راه‏اندازي آن كمك كنم و قرار بر همكاري دائمي نبود. تشكر از اظهار لطف شما برادر عزيزم. موفق و مؤيد باشي و هميشه در پناه حق!
    مقدمه: من تو توسعه وب، فقط از ياد گرفتن خوشم مياد، منظورم اينه که هنوز نشده که من چيزايي رو که ياد گرفتم، تحت يک پروژه به کار ببندم.

    من موقعي که ميخواستم مفهوم اي‌جکس رو بفهمم، از خود خود جاوا اسکريپت استفاده کردم، منظورم اينه که از کتابخانه‌هاي آماده مثل جکوئري يا موتولز و اينا استفاده نکردم، بعد هميشه برام سوال بود که اين onchangereadystate خدايي کاربردش چيه، تا اينکه الان کلا فهميدم (: از اين بابت ممنونم.

    بعد يه سوال سيد جان، شما که حوزه رفتي، چطوري تونستي طوري طراحي و توسعه وب رو ياد بگيري که باهاش سايت بنويسي و اينا؟ آخه تخصص‌تون هم فلسفه‌ست!
    پاسخ

    اتفاقاً خدمت شما عرض كنم كه من هم تا به حال از خود جاوا اسكريپت براي نوشتن Ajax استفاده مي‏كردم. در اين پروژه اخير اما، چون Jquery را رسماً به كار گرفتم، ديدم حيف است از كتابخانه Ajax آن استفاده نكنم. البته چون خود ِ Jquery را مي‏بايست با آژاكس لود مي‏كردم، باز هم در اول كار، نخستين لود را با توابع آژاكسي كه خودم نوشتم انجام دادم و بعد از لود Jquery از آژاكس آن استفاده كردم. اما درباره سؤال آخر؛ قبل از اين‏كه به حوزه بيايم، دبيرستان كه بودم، علاقه شديدي به برنامه‏نويسي پيدا كردم و كلاً دبيرستان و پيش‏دانشگاهي‏ام به مطالعه درباره آن گذشت. سال اول طلبگي به خير گذشت، ولي از سال دوم، يكي از دوستان فهميد و خواهش كرد در پاره‏اي امور كمك نمايم. وقتي پا جلو گذاشتم، ديدم خيلي از كارها هست كه اگر چه برنامه‏نويسي و طراحي سايت است، ولي به نوعي خدمت به اسلام هم به حساب مي‏آيد. اين شد كه در كنار درس ادامه دادم. ولي هيچ‏گاه تمام وقتم را براي رايانه نگذاشتم كه از درس بمانم و اين لطف خدا بود. الآن هم هيچ سايت يا نرم‏افزاري را كار نمي‏كنم، مگر اين‏كه حتماً ربطش به اسلام و حوزه علميه برايم مسجّل شود. راستي برنامه‏نويسي امروز برايم يك تفريح شده است. از درس كه خسته شوم سراغ آن مي‏روم. شنيده بودم از علامه طباطبايي ره پرسيدند اين‏همه درس در اين نجف گرم، چه مي‏كني؟ فرمود: از هر علمي خسته مي‏شوم به سراغ علمي ديگر مي‏روم. معروف است ايشان علم جفر و رمل هم مي‏دانست. خيلي از گذشتگان ما بودند كه چند علم را با هم مي‏آموختند! ياعلي